Bedrijfsinfo

Productiebedrijf voor ID-plaatjes

Pijnacker Staaltechniek: al meer dan 25 jaar actief de grootste producent van ID-plaatjes! Pijnacker Staaltechniek heeft als hoofdactiviteit het razendsnel leveren van naamplaatjes. Hiernaast leveren we leuke seizoensproducten in complete toonbankdisplays.
Gratis Winst: Om het bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we naast deze internetpagina ook gratis faxformulieren beschikbaar. U kan ook via e-mail of telefoon uw bestelling doorgeven. Verder leveren we gratis startsets en posters.

Handige website: Deze website is ontworpen om snel de ID-plaatjes samen met uw klant te kunnen bestellen. Stap voor stap kan de bestelling afgerond worden.

Snelheid is normaal: We leveren binnen een werkdag, zes dagen per week. Als u voor 12.00 uur een naamplaatje bestelt wordt het dezelfde dag verstuurd. Dus vandaag besteld: morgen het plaatje bij u in de brievenbus.

Geen Gezeur Garantie: En dat alles volgens onze unieke ‘Geen Gezeur Garantie’. Klachten moeten snel en goed opgelost worden. Ook als maanden na de levering iets mis blijkt te zijn!

Grootste assortiment: We hebben het grootste assortiment, de meeste kleuren en de meeste mogelijkheden. U kan aan al uw klantwensen voldoen!

Wij leveren niet aan particulieren: Wilt u zonder investering dealer worden meldt u dan aan via de website (rechtsonder op de knop registreren). Bent u particulier en wilt u plaatjes bestellen, neem contact met ons op: wij zoeken dan voor u de dichtsbijzijnde dealer.